By GL salon Yasmine extensions

i love it 

HELAAS MOEDER NATUUR HEEFT NIET IEDER VAN ONS DIK EN VOL HAAR BEDACHT

En wachten kan lang duren. Lang haar krijgen verloopt moeizaam. Het bezoek aan de kapper is op den duur een waar gevecht om ieder centimeter. Het feit is dat menselijk haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Omgerekend betekend dit dus zo'n 5jaar wachten! Maar het kan ook stuk sneller. Binnen enkele uren een massa haar kort,dik of lang alles is mogelijk.

ik wil mijn haar verlengen

Je droomt van prachtig lang haar. Een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in een mum van tijd realiteit. Dankzij haarverlenging kan je nu gemakkelijk in enkele uren een lengte bekomen tot 80cm lengte. Heb je problemen met het laten groeien van je haar? Heb je door de vele bewerkingen of van origine uit droge en fijne haarpunten of breken deze af? Laat uw haar toch gewoon veranderen in een heerlijk lang kapsel.

tijd voor een verandering

Het middel om een droomkapsel te hebben verdubbel je volume, maak korte haren lang in 2 uren, zonder spanning op de wortel, zonder markering lijn en met de grootste natuurlijkheid. De onzichtbare aanhechtingen die het haar niet beschadigd, laat toe een franje te verlengen, volume te geven aan een carré of het simuleren van een contrast kleur. Extensies laten al uw normale haar bewerkingen toe: brushing, kleuren, baleage, permanenten, enz. en u leeft uw dagelijkse levensstijl zonder verdere belemmeringen: strand, sauna, ... alles is mogelijk.

toch maar kiezen voor lang haar?

We hebben het altijd geweten, mannen vinden lang haar top. Wat ze sexy vinden is vaak echt verbluffend simpel. Natuurlijk verzorgd haar met een charmante uitstraling. Bij trends is de volumineuze krullentrend voor lang haar wel één van de belangrijkste. Deze elegante, glamoureuze look geeft een speciale uitstraling. Vernieuwen, durven breken met het verleden!!

hoeveel extensions heeft u nodig

Afhankelijk van uw eigen haarlengte en dikte, de hoeveelheid en het gewenste resultaat.

Een volume verhoging of een haarverlenging worden 25 tot 200 extensies geplaatst.

Voor een juist prijs bepaling neem een afspraak !


INFORMEER VRIJBLIJVEND

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.